Nahrávám...
Aktualizuji zobrazený obsah
    Hledat
    SPECIAL TURBO a.s. (zobrazí úvodní stránku)
    Porovnat Čeština / CZK

    Zvolte si jazyk



    Zvolte si měnu



    Košík

    Ochrana osobních údajů, cookie

    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

     

    S osobními údaji pracujeme v momentě, kdy:

    jste našimi zákazníky

    nebo spolu komunikujeme za účelem vyřešení Vaší poptávky

    nebo Vám zasíláme náš newsletter

    nebo máte zájem být v našem týmu

    nebo navštívíte některý z našich webů

     

    Veškeré osobní údaje nám slouží výhradně k tomu, abychom mohli plnohodnotně poskytovat kvalitní služby a dbát na Vaši spokojenost. Proto je zpracováváme pouze z níže uvedených důvodů:

    jednáme o smlouvě nebo už pracujeme na jejím plnění

    nebo plníme povinnosti uložené legislativou (účetnictví apod.)

    nebo je využíváme v rámci našich oprávněných zájmů, jako jsou interní statistiky a analýzy, které vedou k zlepšení našich služeb

     

    Údaje budeme zpracovávat po dobu naší spolupráce a případně ještě dalších 20 let po jejím ukončení.

     

    Ochraně osobních údajů se také věnuje bod č. 8 našich Všeobecných obchodních podmínek

    Kupující bere na vědomí, že je povinen veškeré údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené prostřednictvím on-line obchodu či jinými způsoby) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých údajích.

    Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.

    Prodávající je ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 O ochraně osobních údajů správcem osobních údajů, které zpracovává za účelem vykonávání své obchodní činnosti, a to v rozsahu: jméno a příjmení, poštovní adresa, doručovací adresa, emailová adresa, telefonní čísla, IČO, DIČ.

    • Důvodem zpracování je registrace kupujícího do databáze prodávajícího za účelem obchodu, provádění marketingového průzkumu, zasílání obchodních sdělení, nabídek a informačních bulletinů včetně informování o akcích, soutěžích

    • Doba zpracování osobních údajů – po dobu smluvního vztahu a následně ještě pět let od jeho ukončení

    • Osobní údaje mohou být poskytnuty třetím osobám, a to pouze osobám z důvodu zpracování účetní agendy. Dále na vyžádání orgánům veřejné moci v mezích zákona.

    • Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám

    • V případě udělení souhlasu bere zákazník na vědomí, že poskytnutí souhlasu je dobrovolné, a že má právo kdykoli písemně odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, a to na adresu sídla prodávajícího nebo zasláním e-mailu na adresu gdpr@specialturbo.cz , dále má právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, omezení nebo výmaz a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost údajů k jinému správci, má právo nebýt předmětem automatizovaného rozhodování, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679.

     

    POUŽÍVÁNÍ COOKIES

    Internetové stránky provozované firmou SPECIAL TURBO A.S. (specialturbo.cz, e-turbo.cz, performance-turbodmychadla.cz) používají soubory cookies, aby vylepšily své funkce nebo zlepšily či zjednodušily vyhledávání, prohlížení či nakupování uživatele. Kromě těchto funkčních a dočasných souborů cookies ukládají další soubory cookies nástroje třetích stran, za účelem monitorování kvality zkušeností uživatelů během návštěvy těchto stránek.

    Mezi takové patří nástroje těchto společností:

    – Google Inc., se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA

    – Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square Grand Canal Harbour Dublin 2 Ireland

    – K2 atmitec s.r.o., se sídlem Koksární 1097/7702 00 Ostrava-Přívoz

    Naše webové stránky nepoužívají skryté obrázky ani podobné sledovací technologie. Většina prohlížečů má cookies automaticky povoleny, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.

    Používáním našich webů souhlasíte s ukládáním souborů cookies.